Mærkesager

Som liberal, er jeg overbevist om at vi bedst varetager Danmarks interesser i et trygt, grønt og stærkt Europa.

Vi skal styrke forsvarssamarbejdet i EU

Det amerikanske valg nærmer sig og bliver Trump valgt, så er det ikke til at sige, hvordan USA vil tilgå Nato. Derfor er det afgørende, at EU opbygger en stærkere militær infrastruktur, så vi i højere grad tager ansvar for egen sikkerhed. 

Vi skal investere i ungdommen

Unge er vores fremtid. Vi skal derfor i langt højere grad byde unge stemmer ind i den europæiske debat uagtet om vi taler om mentalt helbred, klimakamp, sikkerhedspolitik eller noget helt fjerde.

Vi skal vinde klimakampen

Vi har kun en jordklode, og denne skal vi passe bedre på. Derfor skal vi investere i vedvarende energi, så vi med den ene hånd sikrer en bæredygtig omstilling og samtidigt undgår at smide penge i Putins krigsmaskine gennem køb af russisk gas.

Vi skal skabe vækst og velstand gennem handel

Det indre marked er en europæisk succeshistorie, og vi skal sikre, at varer og tjenesteydelser frit kan bevæge sig mellem de europæiske grænser fremfor at bevæge os i en protektionistisk retning.

Danskeres rettigheder til at stemme fra udlandet

Hvis du som dansker bor i et andet EU land eller udenfor Europa, har du sandsynligvis retten til at stemme! Danske statsborgere, der er fyldt 18 år og bor i et af de øvrige EU-lande, har efter ansøgning til valglisten til Europa-Parlamentsvalg ret til at deltage i Europa-Parlamentsvalg i Danmark. Det gælder også for de danskere, der ikke lever op til betingelserne for at blive optaget på folketingsvalglisten (se nedenfor). Der er således ingen krav til, hvorfor du opholder dig det pågældende EU-land, eller hvor længe dit udlandsophold har varet e.l. Du kan udfylde følgende ansøgningskemaer:


Hvis du bor i et andet EU land:

https://valg.im.dk/media/18355/ansoegningsskema-koebenhavnervalglisten.pdf

Hvis du bor udenfor EU:

https://valg.im.dk/media/18350/ansoegning-om-optagelse-paa-folketingsvalglisten-af-personer-der-opholder-sig-i-udlandet.pdf

Hvis du ønsker at udylde asøgningen digitalt:

https://www.borger.dk/samfund-og-rettigheder/demokrati-og-valg/Folketingsvalg-og-folkeafstemninger/stemmeret-og-valgbarhed-til-folketingsvalg-og-folkeafstemninger?NavigationTaxonomyId=7b46ab7f-199b-4262-aecf-6fc48a09ea6b

Kontakt mig

Følg mig gerne, kampagnen kan også støttes via MobilePay.
Jeg vil også rigtig gerne høre feedback og tanker fra dig!